Readymed

INGYENES számítógépes talpvizsgálat

 A talp nyomáseloszlásának mérésére kidolgozott, optikai eljárás nagy felbontású, digitális képet ad a talpról, lehetővé téve a lábbetegségek lenyomatának rögzítését. A nyomáskülönbségek látványos színtérkép formájában jelennek meg a képernyőn, ami egyrészt impresszionáló, másrészt igen informatív a talp diagnosztika számára.

Javasoljuk Önnek, hogy vegyen részt a Podiart számítógépes talpvizsgálaton. A vizsgálat alatt Önnek csak az a teendője, hogy mezítláb egy üveglapra álljon, a többi a számítógép és a mi dolgunk.

Javasoljuk a vizsgálatot, mert az emberek túlnyomó többségének van lábproblémája, és a panaszok hátterében legtöbbször a láb valamelyik statikai zavara áll (lúdtalp és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj).

A lábbetegségek nagy része megelőzhető vagy gyógyítható a megfelelő talpbetéttel.

A Podiart egyedi talpbetét:

Teljesen egyedileg az Ön lábára készül
Optimálisan biztosítja a láb alátámasztását
Korrigálja a statikai elváltozásokat
Eredményesen használható a bőrkeményedések, a sarokcsontkinövés, az öregbütyök, a kalapácsujj kezelésében és megelőzésében
Kellemes komfortérzrtet biztosít viselőjének, a fáradt láb szinte megpihen rajta
Csak természetes anyagokból készül
Könnyű, hajlékony, bármilyen lábbelibe elhelyezhető
Tratós használata megszabadítja Önt láb-, térd és derékpanaszaitól
 

 

Az egészséges emberi láb álláskor három ponton támaszkodik a talajra: az I. és V. metatarsus fejecsén és a sarokcsonton. Ezen fő pontok között az építészetben ismert feszítőszerkezethez hasonló ívek feszülnek ki.

Az egymás mellé helyezett két láb kupolaszerű boltozatot képez. ía boltozat nem merev, a csontok közötti szalagok és izületek a járáskor keletkező rázkódásokat letompítják és a járást simává teszik.

A felvételhez időpontegyeztetés nem szükséges.

www.gyogyeszkoz.hu/catalog/talpbetetek/pedikom-talpbetetek