Readymed

Anita Partial szilikonos részleges emlőprotézis - 1028X

20.942 Ft bruttó
Cikkszám: Ry-2219

Bruttó közfin. ár: 20.942,- Ft
Bruttó támogatás: 16.754,- Ft
Térítési díj: 4.188,- Ft
Felírható mennyiség: 12 hónap / 1 db
Támogatás: 80%, Kgy
Szakképesítési követelmény: sebészet, klinikai onkológia, sugárterápia.
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A kihordási időre rendelhető mennyiség egy oldali ellátásra vonatkozik. Rendeléskor az oldaliságot fel kell tüntetni.
Indikáció: Emlőmegtartó műtétek után (subcután mastectomia, quadrans resectio) után a hiányzó emlő térfogatának pótlására a teljes sebgyógyulást vagy sugárkezelést követően.

Termék leírása:
Szilikonos részleges emlőprotézis 1028X
szimmetrikus forma, mindkét oldalon egyaránt használható

Mellmegtartó - részleges - műtétek, vagy a mell fejlődési rendellenessége esetén a szöveti hiányok pótlására, optikai kiegyenlítésére, a test anatómiai szimmetriájának megőrzésére. A teljes mellet vagy annak egy részét befedő mellformát utánzó lágy, a természetes mellhez hasonló konzisztenciájú, formakiegyenlítő szilikon "héjprotézis" biztosítja a test anatómiai szimmetriáját és a a gerincoszlop egyenletes terhelését. Elvékonyodó szélekkel tökéletes átmenetet képez a mellkasra. Nagyfokú hővezető-képessége éltal átveszi a testhőmérsékletet. A protézist matt, bőrhatású, természetes alapanyag összetételű poliuretán fólia fedi. Egyes termékek érintkező oldala mikroszál, a tökéletesebb bőrlégzés biztosítására. Az alkalmazott anyagok bőr irritációt nem okoznak, a műtéti területen nem alakulnak ki kritikus nyomáspontok. A méretsorozatos terméket személyes próba sorána a betegre adaptáljuk.
100% szilikon

Próbaköteles termék, webáruházban nem értékesíthető!

A termék gyógyászati segédeszköz.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

ElőnézetAttachmentSize
hasznalati_utmutato.pdf63.78 KB

További termékek

sdfsdfsdfsdfsdf