Readymed

QMED DINAMIKUS ÜLŐPÁRNA

3.735 Ft bruttó
Cikkszám: Ry-2678

A QMED dinamikus ülőpárna használható othon, vagy akár az irodában is a testtartási hibák kiküszöbölésére.
Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a stabiltást és a koordinációt. Használata aktiválja és erősíti a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat. Lábmasszázshoz is ideális eszköz, serkenti a vérkeringést, csökkenti a sterszt és a tompultság érzését.
A QMED dinamikus ülőpárnát egyensúlyozó korongként használva koordinációs és egyensúlyjavító gyakorlatokat is végezhetünk, melyeknek nagyon fontos szerepük van fitness vagy akár aerobic edzés közben. Az ilyen gyakorlatok erősítik a test stabilizáló izomcsoportjait, belsőizmokat, melyeket más mószerekkel nehéz hatékonyan erősíteni. Ezek a gyakorlatok csökkentik az izomfeszültséget, a stresszt és a fáradékonyságot. Az egyensúlyjavító tornagyakorlatok hatásosan csökkentik a hátfájdalmat és az izületfájdalamat, valamint feszesebbé formálják alakját, hatékonyabbá teszik az edzést. Használat előtt a mellékelt pumpával állítsa be a megfelelő nyomást.

Anyaga: 100% PVC

Átmérő: 35 cm

A termék gyógyászati segédeszköznek minősül. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

ElőnézetAttachmentSize
qmed-egyensulyozo-korong-hasznalati.pdf234.43 KB
sdfsdfsdfsdfsdf